Ramen tinten

Als gecertificeerd XPEL installateur geef ik u levenslange garantie op het loskomen van de folie. Om deze garantie te kunnen geven; demonteer ik de portierramen en deurpanelen op professionele wijze. Dit heeft als voordeel dat ik de ramen goed kan schoonmaken en de raamfolie met veel perfectie kan monteren en afwerken.
Het vraagt meer tijd maar het resultaat is des te beter!

Om de kwaliteit hoog te houden, werk ik alleen met professionele raamfolie van het merk Xpel;
Xpel Prime is verkrijgbaar vanaf een HP raamfolie met UV filter en warmtewerend tot 43% of 1 stapje hoger XR raamfolie met UV filter en warmtewerend tot 88%

Xpel Prime XR is een folie uit het hoogste segment deze is opgebouwd uit, nano keramische deeltjes die de infrarood straling van de zon filteren. Dit zorgt ervoor dat de auto koel blijft ook al staat de auto in de zon en staat de airco niet aan.
Dit is natuurlijk een must voor kinderen en huisdieren.

Xpel Prime HP en Xpel Prime XR zijn in de volgende tinten leverbaar van donker naar licht: 5% 20% 35% 70%. Op de portieren voor en op de voorruit mag 70% raamfolie wat wettelijk is toegestaan en alles achter de voorportieren mag in alle tinten.
Garantie op kleurechtheid van de folie, Xpel prime HP heeft 15 jaar garantie, Xpel Prime XR heeft levenslange garantie.

De garantie op montage en de folie is niet overdraagbaar indien uw auto wordt verkocht.

PortfolioWat onderscheidt mij van de rest

Gecertificeerd XPEL installateur
Portierramen worden vakkundig gedemonteerd
Er wordt niet op de ramen gesneden
Levenslange garantie loskomen van de folie
Kwaliteit op hoog niveau
Eigen professionele werkplaats
Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.