Ramen tinten

Om de kwaliteit hoog te houden werk ik alleen met professionele raamfolie van het merk Xpel. Xpel Prime is verkrijgbaar vanaf een standaard folie met UV filter tot een luxe warmte werende folie met UV filter. Xpel Prime XR en de Xpel Prime Xr Plus zijn wel de folie soorten uit het hoogste segment deze zijn opgebouwd uit een mix van metaal en metaal oxide van nano-deeltjes, dit zorgt ervoor dat de auto koel blijft ook al staat de auto in de zon en staat de airco niet aan. Dit is natuurlijk een must voor kinderen en huisdieren. Xpel Prime CS en Xpel Prime XR zijn in de volgende tinten leverbaar van donker naar licht: 5% 20% 35% 50% 70%. Op de portieren voor en op de voorruit mag 70% raamfolie wat wettelijk is toegestaan en alles achter de voorportieren mag in alle tinten.

Als gecertificeerd XPEL automotive window film installateur geef ik u levenslange garantie op het loskomen van de folie. 10 jaar garantie op de verkleuring van Xpel Prime CS. Levenslange garantie op verkleuring van de Xpel Prime XR en Xpel Prime XR plus. Als voorwaarde moet u wel de factuur kunnen aantonen en moet u nog steeds dezelfde eigenaar zijn van de wagen.

PortfolioWat onderscheidt mij van de rest

Gecertificeerd XPEL installateur
Portierramen worden vakkundig gedemonteerd
Er wordt niet op de ramen gesneden
Levenslange garantie loskomen van de folie
Kwaliteit op hoog niveau
Eigen professionele werkplaats
Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.