Xtreme Restyling

Ruim 25 jaar geleden is de passie voor auto's begonnen en het vak autoschade leek mij wel wat. Na het afronden van mijn opleiding 1e autoschade hersteller / autospuiter ben ik bij een klein schadebedrijf gaan werken. Bij dit bedrijf heb ik het autoschade vak van A tot Z mogen leren en zo was de ruwe diamant gemaakt. De laatste 15 jaar heb ik bij een BMW dealer gewerkt en heb ik mij kunnen vormen tot wat ik nu ben geworden; een geslepen diamant. Ook bij BMW heb ik het vak uitdeuken zonder lakschade mogen leren en uitoefenen. De afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten en ben ik interne trainingen gaan volgen bij Xpel waardoor ik gecertificeerd Xpel installateur ben geworden. Vervolgens ben ik nog een basistraining gaan volgen bij SVA (stressless vinyl application) dat wil zeggen carwrap folie aanbrengen zonder spanning. Ik heb deze trainingen gevolgd om de kwaliteit naar een nog hoger level te brengen. Pas toen ik er zelf 100% achter stond heb ik de rode loper uitgerold en is Xtreme Restyling geboren.

Björn Leijten

"Perfectie, kwaliteit en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta."

Uitdeuken zonder lakschade

In vele gevallen kan de auto uitgedeukt worden zonder dat het beschadigde deel gespoten hoeft te worden.  Hou er wel rekening mee dat een deuk niet te groot mag zijn voor deze uitdeukmethode. Deuken groter dan een twee-euromuntstuk kunnen niet altijd 100% ‘gerestyled’ worden. De kosten zal afhankelijk zijn van het type deuk en de plaats van de deuk.
  Ruim 15 jaar ervaring
  Goed advies
  Eerlijke prijs
  Kwaliteit op hoog niveau
  Eigen professionele werkplaats

 

Ramen tinten

Om de kwaliteit hoog te houden werk ik alleen met professionele raamfolie van het merk Xpel. Xpel Prime raamfolie is verkrijgbaar vanaf een HP raamfolie met UV filter en warmtewerend tot 43% of XR raamfolie met UV filter en warmtewerend tot 88%. Xpel Prime HP en Xpel Prime XR zijn in verschillende tinten leverbaar van donker naar licht. Op de voorportieren en de voorruit mag 70% raamfolie wat wettelijk is toegestaan en alles achter de voorportieren mag in alle tinten.
  Gecertificeerd XPEL installateur
  Portierramen worden vakkundig gedemonteerd
  Levenslange garantie loskomen van de folie
  Kwaliteit op hoog niveau
  Eigen professionele werkplaats